Torsdag 26 Januar 2023
Kl. 14:30 - 17:00, Os frivilligsentral
Datakafe
Dagens tema: Dyrt eller billig mobilabonnement ?

Vi fortsetter med datahjelp - prøver oss på et nytt tema hver gang.

26.1.2023 blir temaet "Mobilabonnementer - rimelig eller dyrt ?".


Beste  valg av mobiloperatør er avhengig av din bruk - og i dag er bruken ikke  bare begrensa til å snakke eller ta i mot telefonsamtaler. Du kan  "surfe" på internett, høre på nye og gamle radiosendinger, lytte  til musikk, bruke sosiale medier, holde kontakt via videosamtaler, se på  film eller gi og få info i ulike interessegrupper.
Mange betaler for ulike tilleggsfunksjoner i mobilabonnementet sitt som de ikke har behov for. Det er "en jungel" der ute - og det er lett å gå seg vill.
I  tillegg finnes det pr i dag 3 ulike nettverk i Norge: Telenor, Telia og Ice - som alle har ulik dekning  avhengig av hvor du bruker mobiltelefonen din. Reiser du mye kan dette  valget også avgjøre den praktiske tilgjengeligheten for funksjoner du  ønsker å bruke.
Som om dette ikke er nok har hvert nettverk en god del operatører som kjøper tjenester av nettverkseier og selger dette videre til forbrukeren som en abonnement-pakke. Funksjoner og kapasiteter i abonnementene kan variere svært mye - og det gjør prisene og.   
Uansett - ved å velge "riktig" type abonnement kan du kanskje spare hundrevis av kroner og likevel få det du har behov for.
Interessert i å få høre mer ? 

Datakafeen er et "møtested" hvor du ikke bare får servert kaffe, men også forståelse for og hjelp til dine data-problemer og -behov.
Dersom du ikke har helt klart for deg hva vi kan hjelpe til med, så sjekk med oss.
Vi kan ikke alltid love deg en umiddelbar løsning på problemer - men vi kan love at vi vil forsøke !

Dersom du ikke har helt klart for deg hva vi kan hjelpe til med, så les mer her.

Vi kan ikke alltid love deg en umiddlebar løsning på problemer - men vi kan love at vi vil forsøke !

2024 © Os Frivilligsentral i Østerdalen