Frivilligpris i Os kommune - har du forslag til kandidater?

I Frivillighetens år 2022 vil Os kommune tildele sin første Frivilligpris. Kommunen ønsker med dette å markere frivillighetens viktige betydning og rolle i samfunnet. Prisen skal deles ut på Frivillighetens dag 5. desember, og det er Formannskapet som bestemmer hvem som skal få prisen.

Har du forslag til kandidater? Send forslaget til postmottak@os.kommune.no eller levér skriftlig forslag til servicekontoret.
Frist for forslag er 1. november. Forslagene skal begrunnes.


Statutter for Os kommunes kulturpris:

1. Os kommune kan hvert år dele ut en frivillighetspris. Prisen skal deles ut til enkeltpersoner eller lag/organisasjoner som har utført en særlig frivillig innsats og engasjement til beste for medmennesker i Os kommune.

2. Formålet med prisen er å markere og synliggjøre frivillige og frivillig innsats, og å fremme frivillig engasjement.

3. Alle innbyggerne i Os kommune kan komme med forslag på kandidater. Forslagene skal være skriftlige og begrunnet. Det skal komme fram hvem som har foreslått kandidaten(e). Kommunen kan selv fremme forslag på kandidater.

4. Formannskapet bestemmer hvem som skal få prisen. Forslag på priskandidater lyses ut en gang i året med frist 1. februar . Utdeling skjer kun hvis det er aktuelle kandidater som oppfyller statuttene for tildeling. Formannskapets avgjørelse er endelig og er ikke    gjenstand for prøving eller krav om begrunnelse.

5. Os kommunes frivilligpris er på kr 10.000 med diplom. Prisen deles ut av ordfører ved egnet arrangement, fortrinnsvis under Vintervukku. For 2022 tildeles orisen på Frivillighetens dag 5. desember.

2024 © Os Frivilligsentral i Østerdalen